Onze marketing tips & tricks

Ontdek de wondere wereld van marketing door de ogen van onze experts.

Onze jarenlange ervaring  delen we graag via meeslepende blogs en interessante user cases.

 

A lot of facts and figures,
to bring your revenue Up!

  shakeUp bouwt aan een strategische partnership met Google

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat shakeUp, een performance digital marketing agency, nu officieel een Google Certified Partner is. Deze certificering is een erkenning van onze Google Ads-expertise en toewijding tot het leveren van maximale campagneprestaties voor onze klanten binnen Google Ads. In dit blogartikel vertellen we je wat dit betekent voor onze klanten en welke voordelen dit digital partnership oplevert. 

   

   

  Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

  Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

  Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

  Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

  Hivolta: De weg naar zonovergoten succes in online marketing

  In het zonovergoten landschap van Oost-Vlaanderen schittert een uniek verhaal van duurzame energie: Hivolta. Dit bedrijf omarmt de zon en maatwerk als geen ander. Geen standaardoplossingen hier, maar een persoonlijke benadering van elke klant.  Hivolta - een toen nog startUp- klopte bij shakeUp aan om hun merkbekendheid te vergroten, hun online aanwezigheid te versterken en leads te genereren. We nemen je graag mee op een reis door het inspirerende succesverhaal van Hivolta.

  Op weg naar online succes: Techsquads marketingplan onder de loep

  Techsquad, een IT-beheerbedrijf, bevond zich op een groeiplateau en wilde nieuwe klanten aantrekken. Ze stonden voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te verbeteren. In samenwerking met shakeUp begonnen ze aan deze reis om hun groeiambities waar te maken. We begonnen met een diepgaande audit om inzicht te krijgen in hun huidige online situatie en ontwikkelden vervolgens een krachtig marketingplan met de nadruk op performance marketing.

  Google adverteren in 2024: de laatste trends

  Google Ads is een krachtig kanaal om online zichtbaarheid en leads te genereren. In 2024 zien we een aantal belangrijke trends op het gebied van SEA. In dit blogartikel zullen we deze trends nader bespreken en laten zien hoe marketeers ze kunnen implementeren in hun SEA-campagnes.

  Wat doet een allround marketeer | shakeUp

  Is jouw bedrijf op zoek naar een marketingexpert? Dan moet je letten op enkele belangrijke punten. Eerst en vooral: marketing is zeer breed.

  Er bestaan verschillende soorten marketingexperts, elk met hun eigen specifieke competenties

  Revenue Operations als groeistrategie | shakeUp

  Bedrijven die focussen op groei hebben alle baat bij een Revenue Operations Strategy. Een strategie die de collaboratie tussen sales, marketing en customer service stroomlijnt en resulteert in voorspelbare inkomsten.

  De oude, logge silostructuur - waarbij ieder departement voor zich werkt - beantwoordt niet meer aan de hedendaagse noden. Klanten verwachten meteen een hapklaar antwoord op hun vragen.

  Hoe supply chain management sexy maken? | shakeUp

  Supply Focus is een internationale speler wat betreft ‘supply chain management software’. We horen je al denken “niet het meest opwindende onderwerp”, right? Dus, hoe maak je supply chain management software dan wel sexy? We stonden voor een grote uitdaging en besloten het dan ook groots aan te pakken. Want als we iets doen, dan doen we het goed! 

  Hoe GDPR toepassen in België? | shakeUp

  De GDPR is een welbesproken onderwerp in de marketingwereld. Wie zijn gegevens mogen gebruikt worden en voor welke doeleinden? Binnen deze Europese wetgeving zijn er ook internationale verschillen. Ontdek hier hoe je de persoonsgegevens van jouw leads volgens de richtlijnen gebruikt bij marketing.

  Verbeter jouw rendabiliteit met smarketing | shakeUp

  “Invest in marketing”, they said.
  “It will be fun”, they said.

  We kunnen er niet omheen. Marketing maakt of kraakt jouw bedrijf. Hoe fantastisch zou het zijn als jouw promotievideo een hit wordt op sociale media? Daarentegen kunnen slechte leadopvolgingen al de marketing efforts in het water laten vallen. Om die reden is het belangrijk slim in te zetten op marketing, ofwel 'smarketing'. 

  Smarketing duidt op een perfecte afstemming tussen marketing- en salesprocessen.

  Als er iets is wat shakeUp écht goed kan, dan is het wel smarketing.

  SEO en SEA: het verschil en de gelijkenissen | shakeUp

  Twee van de meest voorkomende termen zijn SEO en SEA. Hoewel ze beide gerelateerd zijn aan zoekmachines, hebben ze verschillende betekenissen en doelen. In deze blog zullen we de verschillen tussen SEO en SEA uitleggen, zodat je beter begrijpt hoe ze werken en wat ze voor jouw website kunnen betekenen.

  Meer tips & tricks? Maak een afspraak met Steffi van shakeUp

  Contacteer ons

  shakeUp by Up
  053 28 03 73
  shake@shakeup.be
  BE 0746.712.433

  Hoofdzetel Erpe
  Evenbroekveld 14
  9420 Erpe-Mere

  Nieuwsbrief

  Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

  Volg ons op

  This site is Upproved by shakeUp