Onze marketing tips & tricks

Ontdek de wondere wereld van marketing door de ogen van onze experts.

Onze jarenlange ervaring  delen we graag via meeslepende blogs en interessante user cases.

 

A lot of facts and figures,
to bring your revenue Up!

  shakeUp bouwt aan een strategische partnership met Google

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat shakeUp, een performance digital marketing agency, nu officieel een Google Certified Partner is. Deze certificering is een erkenning van onze Google Ads-expertise en toewijding tot het leveren van maximale campagneprestaties voor onze klanten binnen Google Ads. In dit blogartikel vertellen we je wat dit betekent voor onze klanten en welke voordelen dit digital partnership oplevert. 

   

   

  Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

  Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

  Wat doet een allround marketeer | shakeUp

  Is jouw bedrijf op zoek naar een marketingexpert? Dan moet je letten op enkele belangrijke punten. Eerst en vooral: marketing is zeer breed.

  Er bestaan verschillende soorten marketingexperts, elk met hun eigen specifieke competenties

  Revenue Operations als groeistrategie | shakeUp

  Bedrijven die focussen op groei hebben alle baat bij een Revenue Operations Strategy. Een strategie die de collaboratie tussen sales, marketing en customer service stroomlijnt en resulteert in voorspelbare inkomsten.

  De oude, logge silostructuur - waarbij ieder departement voor zich werkt - beantwoordt niet meer aan de hedendaagse noden. Klanten verwachten meteen een hapklaar antwoord op hun vragen.

  Hoe supply chain management sexy maken? | shakeUp

  Supply Focus is een internationale speler wat betreft ‘supply chain management software’. We horen je al denken “niet het meest opwindende onderwerp”, right? Dus, hoe maak je supply chain management software dan wel sexy? We stonden voor een grote uitdaging en besloten het dan ook groots aan te pakken. Want als we iets doen, dan doen we het goed! 

  Hoe GDPR toepassen in België? | shakeUp

  De GDPR is een welbesproken onderwerp in de marketingwereld. Wie zijn gegevens mogen gebruikt worden en voor welke doeleinden? Binnen deze Europese wetgeving zijn er ook internationale verschillen. Ontdek hier hoe je de persoonsgegevens van jouw leads volgens de richtlijnen gebruikt bij marketing.

  Verbeter jouw rendabiliteit met smarketing | shakeUp

  “Invest in marketing”, they said.
  “It will be fun”, they said.

  We kunnen er niet omheen. Marketing maakt of kraakt jouw bedrijf. Hoe fantastisch zou het zijn als jouw promotievideo een hit wordt op sociale media? Daarentegen kunnen slechte leadopvolgingen al de marketing efforts in het water laten vallen. Om die reden is het belangrijk slim in te zetten op marketing, ofwel 'smarketing'. 

  Smarketing duidt op een perfecte afstemming tussen marketing- en salesprocessen.

  Als er iets is wat shakeUp écht goed kan, dan is het wel smarketing.

  SEO en SEA: het verschil en de gelijkenissen | shakeUp

  Twee van de meest voorkomende termen zijn SEO en SEA. Hoewel ze beide gerelateerd zijn aan zoekmachines, hebben ze verschillende betekenissen en doelen. In deze blog zullen we de verschillen tussen SEO en SEA uitleggen, zodat je beter begrijpt hoe ze werken en wat ze voor jouw website kunnen betekenen.

  Meer tips & tricks? Maak een afspraak met Steffi van shakeUp

  Contacteer ons

  shakeUp by Up
  053 28 03 73
  shake@shakeup.be
  BE 0746.712.433

  Hoofdzetel Erpe
  Evenbroekveld 14
  9420 Erpe-Mere

  Nieuwsbrief

  Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

  Volg ons op

  This site is Upproved by shakeUp