Marketingstrategie

Een strategisch plan op maat voor doelgerichte online groei

Marketing is geen one-size-fits-all benadering. Daarom bieden we op maat gemaakte marketingplannen die de groei en succes van jouw bedrijf stimuleren. Elk van deze plannen wordt onderbouwd met een grondige audit van jouw huidige online marketing landschap. Benieuwd naar hoe we het verschil kunnen maken?

 

Wat is een marketingstrategie en waarom heb je het nodig?

Een marketingstrategie is het fundament van succesvolle marketingaanpak. Het is niet zomaar een plan; het is een doordachte, allesomvattende tactiek die je een langetermijnvisie geeft voor standvastige en duurzame groei online. Om onze strategie voldoende te kunnen onderbouwen, kan je steeds bij shakeUp beginnen met een marketingaudit om de knelpunten en kansen van jouw bedrijf te identificeren

Een datagerichte marketingstrategie?

Een marketingplan op maat

In het marketingplan concretiseren we alle punten uit de audit en de strategie tot een doeltreffend actieplan voor de korte en middellange termijn. Onze marketingexperts werken nauw samen met jou om een op maat gemaakt marketingplan te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Met duidelijke KPI's en meetbare doelen leggen we de basis voor een succesvolle marketingstrategie die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt.

Een volledige strategie op maat van jouw organisatie, ontdek hier wat onze experten voor jou allemaal in kaart brengen

Marketingaudit, een stand van zaken

Een diepgaande marketingaudit onthult je sterke punten en groeikansen. We analyseren je huidige marketinginspanningen grondig, leggen knelpunten bloot en bieden objectieve inzichten voor een feitelijke strategie.

SEO-analyse, meer dan alleen zoekwoorden

Onze SEO-analyse boost jouw online zichtbaarheid door optimalisatiekansen te spotten en een plan te maken om jouw website naar de top van zoekresultaten te brengen. Met onze SEO-expertise valt jouw bedrijf online op.

Concurrentieanalyse of marktonderzoek

Onze concurrentieanalyse onthult de sterke en zwakke punten van concurrenten, met inzichten voor een onderscheidende strategie. Bij shakeUp creëren we unieke marketingstrategieën die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Onze marketing roadmap

Na onze grondige marketingaudit zetten we uitdagingen om in slimme korte-, middel lange- en lange termijnstrategieën. Onze roadmap omvat: gedetailleerde buyer persona's, een complete meetbare marketingstrategie en consistente communicatie op alle kanalen.

Social media-strategie

Na onze grondige audit zetten we uitdagingen om in slimme korte-, middel- en langetermijnstrategieën. Onze roadmap bevat: gedetailleerde buyer persona's, meetbare marketingstrategie en consistente communicatie op alle kanalen.

SEA-strategie

Onze krachtige SEA-strategie trekt direct verkeer naar jouw site, optimaliseert je advertentiebudget en genereert waardevolle leads. Met uitgebreid zoekwoordonderzoek, boeiende campagnes en continue optimalisatie zorgen we voor opvallende advertenties en een snel positief ROI.

Deze bedrijven lieten al een succesvolle nieuwe strategie uittekenen door shakeUp

Draaiboek invullen
Kennismakingsgesprek
Marketingaudit
Tussentijdse audit meeting
Marketingstrategie
Fases + budget
Start plan van aanpak
Analyseren en optimaliseren

shake things Up

Vraag vandaag meer informatie over je marketingstrategie en ontvang een analyse van je website en marketing efforts

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

Google adverteren in 2024: de laatste trends

Google Ads is een krachtig kanaal om online zichtbaarheid en leads te genereren. In 2024 zien we een aantal belangrijke trends op het gebied van SEA. In dit blogartikel zullen we deze trends nader bespreken en laten zien hoe marketeers ze kunnen implementeren in hun SEA-campagnes.

Interessante blogs voor jou

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp