Performance marketing

De juiste leads dankzij strategische marketing

Dankzij onze audit en strategische roadmap weten we exact wat voor jouw organisatie de juiste aanpak is.

We focussen onze marketing efforts op het genereren van meer leads en meer omzet. Hiervoor gaan we op basis van de uitgewerkte strategie aan multi-channel lead creatie doen. We leggen focus op de  juiste kanalen en sturen maandelijks bij.

Meer leads dankzij performance marketing

Dankzij de uitgestippelde marketingstrategie weten we welke aanpak zal werken voor jouw organisatie.

Om performance marketing te doen slagen zullen we leads genereren met een multi-channel aanpak, op maat van jouw product of dienst.

Aan de hand van een gerichte communicatiestrategie brengen we de juiste boodschap bij de juiste doelgroep. Een aanpak die écht werkt.

Digital marketing

Digital marketing zet in op verschillende vormen van online zichtbaarheid: SEO, e-mailmarketing, Google Search, Google Display en video ads...

Maandelijks worden de campagnes geanalyseerd en de cijfers gevisualiseerd waardoor je een duidelijk zicht heb op de ROI van de campagnes.

Dankzij deze data-inzichten kunnen campagnes ook proactief bijgestuurd worden in lijn met de vooropgestelde strategie.

Ons in-house team brengt verschillende experten samen tot een converterende marketingmachine: de allround marketeer. 

Strategie
SEO
Converterende content
Online campagnes
Dashboards

Meer leads dankzij performance marketing

  • Vraag meer informatie aan en start vandaag met het creëren van meer leads dankzij de strategische aanpak van onze marketing experten

Deze namen gingen jou voor

Nog interessante blogs voor jou

Hoe GDPR toepassen in België? | shakeUp

De GDPR is een welbesproken onderwerp in de marketingwereld. Wie zijn gegevens mogen gebruikt worden en voor welke doeleinden? Binnen deze Europese wetgeving zijn er ook internationale verschillen. Ontdek hier hoe je de persoonsgegevens van jouw leads volgens de richtlijnen gebruikt bij marketing.

Hoe supply chain management sexy maken? | shakeUp

Supply Focus is een internationale speler wat betreft ‘supply chain management software’. We horen je al denken “niet het meest opwindende onderwerp”, right? Dus, hoe maak je supply chain management software dan wel sexy? We stonden voor een grote uitdaging en besloten het dan ook groots aan te pakken. Want als we iets doen, dan doen we het goed! 

Revenue Operations als groeistrategie | shakeUp

Bedrijven die focussen op groei hebben alle baat bij een Revenue Operations Strategy. Een strategie die de collaboratie tussen sales, marketing en customer service stroomlijnt en resulteert in voorspelbare inkomsten.

De oude, logge silostructuur - waarbij ieder departement voor zich werkt - beantwoordt niet meer aan de hedendaagse noden. Klanten verwachten meteen een hapklaar antwoord op hun vragen.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp