Performance marketing

Wij verbeteren je B2B lead generation

Dankzij de audit en strategische roadmap weten we wat voor jouw organisatie de correcte aanpak is. We leggen de focus op het genereren van meer leads en omzet. We gaan voor een multi-channel aanpak en sturen maandelijks bij.  

Meer leads dankzij performance marketing

Dankzij onze uitgestippelde marketingstrategie weten we wellke aanpak zal werken voor je organisatie. Als performance marketeers leggen we ons toe op het verbeteren van de digitale prestaties aan de hand van CRO ofwel conversion rate optimization. 

Wil je je marketing efforts optimaliseren?
Ontvang vrijblijvend je eerste 3 performance marketing tips tijdens onze performance meeting.

Verschil performance vs. digital marketing?

Performance marketing gaat over het stimuleren van een bepaalde actie, gebeurtenis of conversie. In de meeste gevallen: een contactopname of offerteaanvraag.

Digital marketing daarentegen gaat verder dan dat. Het omvat alle online marketing efforts. In het geval van shakeUp gaan we enkel over de efforts voor een ROI-positief verhaal. 

Performance marketing door shakeUp

Ons doel? Een ROI-positief verhaal aan de hand van:

  • SEO-vriendelijke content
  • Converterende Google- & social media-campagnes
  • A/B/C/D-tests
  • Optimalisatie slecht scorende campagnes en content a.d.h.v. data
  • Proactief nieuwe content en campagnes ontwikkelen voor optimale ROI
Strategie
SEO
Converterende content
Online campagnes
Dashboards

Meer leads dankzij performance marketing

  • Vraag meer informatie aan en start vandaag met het creëren van meer leads dankzij de strategische aanpak van onze marketing experten

Deze namen gingen jou voor

Nog interessante blogs voor jou

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Hoe GDPR toepassen in België? | shakeUp

De GDPR is een welbesproken onderwerp in de marketingwereld. Wie zijn gegevens mogen gebruikt worden en voor welke doeleinden? Binnen deze Europese wetgeving zijn er ook internationale verschillen. Ontdek hier hoe je de persoonsgegevens van jouw leads volgens de richtlijnen gebruikt bij marketing.

Hoe supply chain management sexy maken? | shakeUp

Supply Focus is een internationale speler wat betreft ‘supply chain management software’. We horen je al denken “niet het meest opwindende onderwerp”, right? Dus, hoe maak je supply chain management software dan wel sexy? We stonden voor een grote uitdaging en besloten het dan ook groots aan te pakken. Want als we iets doen, dan doen we het goed! 

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp