Performance marketing

Meetbare resultaten als drijvende kracht

Performance marketing is de allesomvattende benadering van digitale marketing waarbij meetbare resultaten en meetbare activiteiten centraal staan. Het draait allemaal om het meten, analyseren en optimaliseren van marketingactiviteiten om de prestaties te verbeteren. Binnen performance marketing meten marketeers specifieke KPI's (Key Performance Indicators), zoals klikken, conversies, leads en meer. Hierdoor kan elke marketingactie nauwkeurig worden geëvalueerd en toegeschreven aan meetbare resultaten

Waarom performance marketing?

De keuze voor performance marketing is eenvoudig: meetbare impact. Het stelt marketeers in staat om elke euro van hun budget optimaal te benutten. In plaats van op een buikgevoel af te gaan over welke marketingactiviteiten werken, biedt performance marketing een datagestuurde benadering om precies te begrijpen wat werkt en wat niet. Het betekent een hogere ROI, efficiëntere campagnes en betere besluitvorming en een nauwlettendere vinger aan de pols.

Een performance uitdaging?

Hoe gaat het in zijn werk?

Performance marketing omvat een reeks activiteiten, waaronder Google Adverteren, e-mailmarketing, social media advertising, KPI-marketing en conversie-optimalisatie. Het begint met het stellen van duidelijke doelstellingen en het selecteren van de juiste kanalen om je doelgroep te bereiken. Vervolgens wordt de voortgang gemeten aan de hand van meetbare KPI's en gegevensanalyse. Dit stelt marketeers in staat om voortdurend campagnes te optimaliseren en de beste resultaten te bereiken.

Bij shakeUp begrijpen we de waarde van performance marketing en bieden we op maat gemaakte oplossingen om meetbare resultaten te behalen. Onze experts richten campagnes in om je doelgroep te bereiken en tegelijkertijd de kosten te beheersen. Als je op zoek bent naar een diepere analyse van je data, conversie-optimalisatie of KPI-management, zijn wij er om je te ondersteunen. Elke maand gaan we samen met jou kijken waar de grootste noden en optimalisatiepunten liggen. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak, volledig binnen de juiste focus en het vooropgestelde budget. 
 

Deze bedrijven overstijgen zichzelf elke maand opnieuw dankzij shakeUp

Ready to shake things Up?

  • Vraag meer informatie aan en start vandaag met het creëren van meer leads dankzij de strategische aanpak van onze marketing experten

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

Google adverteren in 2024: de laatste trends

Google Ads is een krachtig kanaal om online zichtbaarheid en leads te genereren. In 2024 zien we een aantal belangrijke trends op het gebied van SEA. In dit blogartikel zullen we deze trends nader bespreken en laten zien hoe marketeers ze kunnen implementeren in hun SEA-campagnes.

Nog interessante blogs voor jou

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp