Digital marketing

Uitvoering, opvolging en optimalisatie van jouw marketingplan

Het opstellen van een doordachte marketingstrategie is een essentiële eerste stap, maar de succesvolle uitvoering ervan is minstens zo belangrijk. Ook voor de uitvoering van je marketingplan staan we bij shakeUp klaar als jouw ideale marketingpartner. Met elk onze diepgaande specialisaties en met meer dan 25 jaar aan gecombineerde kennis en ervaring, staat ons team maar wat graag klaar als sherpa’s die samen met jou op pad gaan naar de top in de digitale wildernis.

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing omvat het uitgebreide scala aan online activiteiten die worden ingezet om je bedrijf of merk in de schijnwerpers te zetten. Dit omvat onder andere social media marketing, SEO (Search Engine Optimization), marketing automation en contentcreatie. Een succesvolle strategie richt zich op het bieden van waardevolle content en het creëren van de juiste ervaring voor de klant.

Een digitale marketing uitdaging?

Meer dan alleen adverteren

Hoewel velen digitale marketing enkel associëren met online adverteren, omvat het zoveel meer dan dat. Digitale marketing omvat alle initiatieven die je onderneemt om je producten of diensten onder de aandacht te brengen en je doelen te bereiken.

Het bedenken en uitvoeren van een marketingcampagne is een dynamische samenwerking tussen het hele shakeUp team en jou als klant. In elke campagne zorgen we ervoor dat we alle facetten van jouw online aanwezigheid benutten en al onze diensten inzetten om je boodschap maximaal te verspreiden en dit volledig in lijn met jouw vooropgesteld marketingplan.

 

Deze bedrijven tilden hun digital marketing naar een hoger niveau met shakeUp

Ontdek onze digitale marketingdiensten

Bij shakeUp staat elke dag een gemotiveerd team digital marketeers klaar om je te ondersteunen. Elk van hen heeft een brede basiskennis van het volledige online marketinglandschap en enkele diepgaande specialisaties. Samen met ons ervaren team kun je jouw digitale marketingstrategie vormgeven en jouw bedrijf naar nieuwe online hoogten tillen door een verfrissende marketing mix te gebruiken.

 

Een digitale expert voor jouw organisatie?

Ready to shake things Up?

  • Vraag meer informatie aan en start vandaag met het creëren van meer leads dankzij de strategische aanpak van onze marketing experten

Nog interessante blogs voor jou

Drie Marketingtrends die Misschien Niet Meegaan naar 2025

Marketingtrends zijn vluchtig van aard en veranderen voortdurend. Als marketeer is het belangrijk om flexibel te blijven en je aan te passen aan deze evolutie. Als je nog steeds vasthoudt aan dezelfde strategieën van jaren geleden, is het hoog tijd voor vernieuwing.

 

Hieronder bespreken we drie marketingtrends die hun kracht lijken te verliezen in 2024:

 

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp