Social media advertising

De juiste boodschap op het juiste platform

Social media adverteren is al lang geen optionele aanvulling meer op je marketingstrategie; het is een volwaardig advertentiekanaal, zo niet het belangrijkste. Bovendien zal het deze positie enkel nog maar versterken. Maar hoe zie je nog door de bomen het bos? ShakeUp helpt je bij het opstellen, uitvoeren en monitoren van jouw social mediacampagnes.

Waarom social media adverteren?

Wereldwijd zijn er maandelijks meer dan twee miljard actieve gebruikers op Facebook, één miljard op Instagram en 360 miljoen op Twitter. Dit biedt bedrijven de kans om hun doelgroepen te bereiken waar ze zich bevinden. Daarenboven bieden social media de kans om heel gericht je advertenties te gaan targeten naar doelgroepen op basis van interesses en demografische gegevens. Op deze manier verspil je geen geld aan connecties die niet relevant zijn.

Een social-media advertentie uitdaging?

Deze bedrijven draaien ROI positieve social mediacampagnes dankzij shakeUp

Welke social media-platformen te gebruiken?

Social media marketing vereist weloverwogen keuzes. Je moet bepalen welk(e) kanaal of kanalen het beste aansluiten op jouw doelstellingen. Bij shakeUp vertrekken we steeds vanuit een uitgevoerde audit of gaan we samen in een meeting om jouw doelen en buyer persona vast te leggen of te leren kennen. Deze informatie vormt de basis voor ons social media advertising plan. Hiermee bepalen we welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw specifieke doelgroep. Of het nu gaat om Facebook voor een breder publiek, LinkedIn voor B2B-connecties, of Instagram om jongere generaties te bereiken, we stemmen onze keuzes nauwkeurig af op jouw behoeften. Het resultaat is een op maat gemaakt plan met strategieën en advertentiecampagnes die je online aanwezigheid versterken en je doelen bereiken. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste stappen zet voor succes op social media.
 

Waarom een social media-bureau?

Hoewel adverteren op sociale media-platformen soms eenvoudig lijkt, kan het opzetten en beheren van effectieve campagnes een complexe aangelegenheid zijn. Zonder diepgaande technische kennis en nauwkeurige targeting zullen advertenties gegarandeerd meer kosten dan ze opleveren.

Hoewel sommige bedrijven het in-house proberen te beheren, kan het uitbesteden aan een social media marketingbureau aanzienlijke voordelen bieden. Het social mediateam van shakeUp is up-to-date met de nieuwste trends en begrijpt de dynamiek van alle platforms. Ze ontwikkelen doordachte strategieën en zorgen ervoor dat campagnes de bedrijfsdoelen weerspiegelen. Omdat niemand je bedrijf beter kent dan jijzelf, werkt een social media bureau nauw samen om campagnes naadloos af te stemmen op je kernwaarden en bedrijfsdoelen. Dit partnerschap garandeert succes op social media.

 

Een social media expert voor jouw organisatie?

Ready to shake things Up?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen!

Nog interessante blogs voor jou

Drie Marketingtrends die Misschien Niet Meegaan naar 2025

Marketingtrends zijn vluchtig van aard en veranderen voortdurend. Als marketeer is het belangrijk om flexibel te blijven en je aan te passen aan deze evolutie. Als je nog steeds vasthoudt aan dezelfde strategieën van jaren geleden, is het hoog tijd voor vernieuwing.

 

Hieronder bespreken we drie marketingtrends die hun kracht lijken te verliezen in 2024:

 

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp