Over shakeUp en onze werkwijze

shakeUp is onderdeel van de Up groep. Een groep met 5 commerciële bedrijven, de eerste in haar soort.

 

Hierdoor krijg je een Performance Marketing team, gespecialiseerd in haar vak, maar met een sterke notie van het gehele commerciële traject.

Marketing as a Service

Marketing as a Service (M.A.A.S.) is een innovatieve benadering waarbij we fungeren als jouw externe marketingafdeling. Met M.A.A.S. biedt shakeUp flexibele en gepersonaliseerde marketingondersteuning, afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften en doelstellingen. Het is een allesomvattende oplossing die zich aanpast aan de dynamische vereisten van je onderneming, waardoor je profiteert van gespecialiseerde expertise zonder de noodzaak van een volledig intern team.

Onze M.A.A.S-aanpak begint met een short but very sweet analyse van uw huidige marketinginspanningen en -behoeften. We houden rekening met uw bedrijfsdoelstellingen, producten of diensten, en de unieke uitdagingen waarmee uw onderneming wordt geconfronteerd. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij uw team en bedrijfsvisie, vergelijkbaar met de aanpak van Tobania​​​​.

 

De voordelen van een volledig marketing team op maat

Flexibiliteit

M.A.A.S. biedt de flexibiliteit om marketingdiensten te schalen op basis van uw behoeften en budget. Maand op maand worden de juiste experten binnen het pakket ingezet, steeds met één vast aanspreekpunt.

Expertise

Onze marketeers hebben elk hun eigen expertise, deze flexibel ingezet wordt op basis van jouw noden. Je krijgt toegang tot gespecialiseerde kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor moderne marketingstrategieën.

Kostenbesparing

Verminder de kosten die normaal gepaard gaan met het in dienst nemen van een volledig marketingteam. De nodige opleidingen en marketingtools zitten dan ook resoluut in jouw pakket.

Meetbare resultaten

Onze focus ligt op het leveren van meetbare resultaten en het continu optimaliseren van uw marketinginspanningen​​.

Onze M.A.A.S. marketingpakketten


Om het je als klant extra makkelijk te maken, bieden we onze marketingservice aan in drie handige standaard prijspakketten. Zo weet jij steeds waar je aan toe bent en wat je maandelijkse marketingkost zal zijn. Uiteraard zijn elk van deze pakketten ook volledig personaliseerbaar, zodat ze volledig aansluiten bij de noden van jouw bedrijf. In deze prijs zitten geen verassingen, naast passie en liefde voot het vak zitten alle nodige marketingtools, interne opledingen en project management mee in jouw pakket!

BUILD

16H M.A.A.S. team 

Investering per maand 
€ 1 740

GROW

32H M.A.A.S. team 

Investering per maand
€ 3 480

ACCELERATE

48H M.A.A.S. team 

Investering per maand 
€ 4 972

Een marketing team op maat van jouw uitdaging?

Onze M.A.A.S. aanpak

Bij shakeUp zijn we bezeten van resultaten. We geloven in een proactieve aanpak en blijven voortdurend leren en maandelijks optimaliseren om ervoor te zorgen dat jouw marketinginspanningen consistent succesvol zijn. Op basis van jouw noden voorzien we de juiste experten binnen jouw maaspakket.

Kortom, M.A.A.S. bij shakeUp is meer dan alleen marketing; het is een partnerschap gericht op jouw groei en succes. 
Geloof ons niet op ons woord, hieronder zijn enkele trotse M.A.A.S. ambassadeurs!

Deze namen gingen jou voor

Maak een afspraak met Steffi van shakeUp

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp