shakeUp bouwt aan een strategische partnership met Google

We zijn verheugd om aan te kondigen dat shakeUp, een performance digital marketing agency, nu officieel een Google Certified Partner is. Deze certificering is een erkenning van onze Google Ads-expertise en toewijding tot het leveren van maximale campagneprestaties voor onze klanten binnen Google Ads. In dit blogartikel vertellen we je wat dit betekent voor onze klanten en welke voordelen dit digital partnership oplevert. 

 

 

Wat betekent het om een Google Certified Partner te zijn?

De Google Certified Partner-status is een keurmerk dat aantoont dat ons team van professionals is geslaagd voor strenge certificeringsexamens van Google Ads en heeft aangetoond dat we in staat zijn om effectieve, op maat gemaakte advertentiecampagnes op te zetten en te beheren voor onze klanten.

 

Wat betekent dit voor onze klanten?

Als Google Certified Partner kunnen we nu nog beter tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten. Deze certificering bevestigt dat we in staat zijn om op maat gemaakte marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren om de online aanwezigheid van onze klanten te versterken. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we hun advertentiebudgetten effectief zullen beheren en dat we voortdurend werken aan het behalen van de beste resultaten.

Wat zijn de voordelen van werken met een Google Certified Partner?

Wanneer je kiest om met shakeUp samen te werken, kan je genieten van een reeks voordelen die voortvloeien uit onze Google Certified Partner-status:

  1. Expertise en ervaring: Ons team van deskundige professionals heeft uitgebreide ervaring in het opzetten en beheren van succesvolle Google Ads-campagnes.
  2. Gepersonaliseerde strategieën: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom creëren we op maat gemaakte advertentiecampagnes die zijn afgestemd op de specifieke doelen en behoeften van onze klanten.
  3. Maximale resultaten: Als Google Certified Partner hebben we bewezen dat we in staat zijn om de beste resultaten te behalen voor onze klanten, zodat ze hun bedrijf kunnen laten groeien en succesvol kunnen zijn in het online landschap.
  4. Toegang tot nieuwste inzichten: We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van digitale marketing en passen deze inzichten toe om onze klanten voorop te laten lopen.

 

Het bereiken van de Google Certified Partner-status is een mijlpaal waar we trots op zijn. We willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende vertrouwen in ons en we kijken ernaar uit om samen met hen hun online succes verder te vergroten.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen?

Neem vandaag nog contact op met shakeUp en ontdek hoe onze expertise en toewijding je kunnen helpen jouw digitale doelen te bereiken.

Maak een afspraak met Steffi en ontvang 3 gratis marketingtips

Nog interessante blogs voor jou

Drie Marketingtrends die Misschien Niet Meegaan naar 2025

Marketingtrends zijn vluchtig van aard en veranderen voortdurend. Als marketeer is het belangrijk om flexibel te blijven en je aan te passen aan deze evolutie. Als je nog steeds vasthoudt aan dezelfde strategieën van jaren geleden, is het hoog tijd voor vernieuwing.

 

Hieronder bespreken we drie marketingtrends die hun kracht lijken te verliezen in 2024:

 

Een succesvolle marketingstrategie: van data naar actie

Een effectieve marketingstrategie vereist een grondige analyse, een doordachte strategie en een gedegen opvolging. Bij shakeUp begrijpen we het belang van deze drie pijlers. In dit blogartikel nemen we je mee in onze aanpak, waarbij Team Analytics, Strategy en Performance een cruciale rol spelen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten, strategische planning en voortdurende monitoring werken we samen aan het realiseren van succes voor onze klanten.

Gas geven naar groei: Platform Rijschoollesgever

Platform Rijschoollesgever heeft de versnelling ingezet op weg naar succes, samen met shakeUp! Deze bijzondere rit bracht niet alleen groei in de rijschoolbranche, maar ook op de digitale snelweg. Ontdek hoe ze samen hun online zichtbaarheid hebben vergroot, leads hebben gegenereerd en zelfs een afslag hebben genomen richting beleidsvorming in de wereld van rijscholen. Een opwindend avontuur vol groei, innovatie en de belofte van een betere toekomst in de wereld van rijlessen.

Contacteer ons

shakeUp by Up
053 28 03 73
shake@shakeup.be
BE 0746.712.433

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp